19315
Book
In basket
Przysmaki wiejskiej masarni / Zbigniew Prokopczuk. - Poznań : Olimp Media, 2012. - 109 s. : il., kolor. ; 25 cm.
Z ,,Przysmakami wiejskiej masarni'' bez trudu przyrządzisz wyborne wędliny, nawet jeśli będziesz to robił pierwszy raz. Autor podaje przepisy na kiełbasy, np. węgierską czy frankfuterki, oraz mięsa gotowane, pieczone i wędzone, np. baleron czy polędwicę. Ponadto prezentuje receptury na kaszanki, wątrobianki, salcesony i pasztety. Książkę otwiera rozdział, w którym znajdziesz niezbędne informacje na temat wyrobu wędlin w warunkach domowych.
Availability:
Trzyciąż - wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
inwentaryzacja księgozbioru
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again