18964
Książka
W koszyku
Wystarczą mąka, woda i sól oraz spora doza cierpliwości, aby cieszyć się samodzielnie zrobionym bochenkiem. Autorka szczególnie poleca chleby na naturalnym zakwasie, zawierającym zdrowe kultury bakteryjne. Takie pieczywo jest nie tylko bardzo smaczne, ale i długo zachowuje świeżość. W naszej publikacji zebraliśmy wszystkie niezbędne informacje na temat wypieku tego rodzaju pieczywa, m.in. jak zrobić zakwas i jak go przechowywać, jak wyrabiać ciasto czy w jaki sposób w zwykłym piekarniku stworzyć warunki przypominające prawdziwy piec chlebowy.
Status dostępności:
Trzyciąż - wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Podtyt. z okł.
Na okł . dodatkowo : Jak upiec samemu smaczny i zdrowy chleb.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia s. 127.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej