18964
Book
In basket
Wystarczą mąka, woda i sól oraz spora doza cierpliwości, aby cieszyć się samodzielnie zrobionym bochenkiem. Autorka szczególnie poleca chleby na naturalnym zakwasie, zawierającym zdrowe kultury bakteryjne. Takie pieczywo jest nie tylko bardzo smaczne, ale i długo zachowuje świeżość. W naszej publikacji zebraliśmy wszystkie niezbędne informacje na temat wypieku tego rodzaju pieczywa, m.in. jak zrobić zakwas i jak go przechowywać, jak wyrabiać ciasto czy w jaki sposób w zwykłym piekarniku stworzyć warunki przypominające prawdziwy piec chlebowy.
Availability:
Trzyciąż - wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
General note
Podtyt. z okł.
Na okł . dodatkowo : Jak upiec samemu smaczny i zdrowy chleb.
Bibliography, etc. note
Bibliografia s. 127.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again