Skarżyńska Katarzyna
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Poradniki i przewodniki
(2)
Dostępność
dostępne
(1)
wypożyczone
(1)
Placówka
Trzyciąż - wypożyczalnia
(2)
Autor
Kraszewski Józef Ignacy (1812-1887)
(130)
Sienkiewicz Henryk (1846-1916)
(91)
Popławska Anna
(85)
Włodarczyk Barbara
(79)
Rzehak Wojciech
(67)
Skarżyńska Katarzyna
(-)
Ławnicki Lucjan
(61)
Prus Bolesław (1847-1912)
(56)
Zarawska Patrycja
(54)
Mickiewicz Adam (1798-1855)
(51)
Mróz Remigiusz (1987- )
(51)
Adamus-Ludwikowska Jolanta
(50)
Żeleński Tadeusz (1874-1941)
(48)
Siudak Jacek
(46)
Żeromski Stefan (1864-1925)
(41)
Lem Stanisław (1921-2006)
(39)
Michalak Katarzyna (1969- )
(39)
Pawlikowska Beata (1965- )
(39)
Dąbrowska Maria (1889-1965)
(38)
Konopnicka Maria (1842-1910)
(38)
Ludwikowska Jolanta
(37)
Sienkiewicz Henryk
(37)
Fabianowska Małgorzata
(35)
Steel Danielle
(35)
Orzeszkowa Eliza (1841-1910)
(34)
Głowińska Anita
(33)
Montgomery Lucy Maud (1874-1942)
(33)
Roberts Nora (1950- )
(33)
Fabisińska Liliana (1971- )
(32)
Polkowski Andrzej
(30)
Szal Marek
(30)
Christie Agatha (1890-1976)
(29)
Iwaszkiewicz Jarosław (1894-1980)
(29)
Krzyżanowski Julian (1892-1976)
(29)
Rozwadowski Stanisław (1923-1996)
(29)
Zarawska Patrycja (1970- )
(29)
Coben Harlan (1962- )
(28)
Conrad Joseph (1857-1924)
(28)
Makuszyński Kornel (1884-1953)
(28)
Musierowicz Małgorzata (1945- )
(28)
Popławska Anna (filolog)
(28)
Wilczyńska Karolina (1973- )
(28)
Krawczyk Agnieszka (1972- )
(27)
Andersen Hans Christian (1805-1875)
(26)
Bunsch Karol (1898-1987)
(26)
Duda-Kaptur Katarzyna
(26)
King Stephen (1947- )
(26)
Możdżyńska Aldona
(26)
Twain Mark (1835-1910)
(26)
Busquets Carlos
(25)
Gargaś Gabriela
(25)
Grochola Katarzyna (1957- )
(25)
Kownacka Maria (1894-1982)
(25)
Lingas-Łoniewska Agnieszka (1972- )
(25)
Przybyłek Agata
(25)
Verne Jules (1828-1905)
(25)
Zagnińska Maria
(25)
Dobrowolski Patryk
(24)
Słowacki Juliusz (1809-1849)
(24)
Godula Patrycja
(23)
Kasdepke Grzegorz (1972- )
(23)
Lindgren Astrid (1907-2002)
(23)
Supeł Barbara
(23)
Wiśniewski Janusz Leon (1954- )
(23)
Astley Neville
(22)
Drabik Wiesław (1956- )
(22)
Gerritsen Tess (1953- )
(22)
Jabłońska Patrycja
(22)
London Jack (1876-1916)
(22)
Zontek Ewa (ilustrator)
(22)
Brzechwa Jan (1900-1966)
(21)
Drewnowski Jacek (1974- )
(21)
Fredro Aleksander (1793-1876)
(21)
Nurowska Maria (1944- )
(21)
Rychlicki Zbigniew (1922-1989)
(21)
Skibniewska Maria (1904-1984)
(21)
Baker Mark (1959- )
(20)
Bourgeois Paulette
(20)
Krasicki Ignacy (1735-1801)
(20)
Rudnicka Olga (1988- )
(20)
Witkiewicz Magdalena (1976- )
(20)
Chotomska Wanda (1929- )
(19)
Dyrek Katarzyna Agnieszka
(19)
Gąsiorowski Wacław (1869-1939)
(19)
Kraszewski Józef Ignacy
(19)
Naczyńska Zuzanna
(19)
Nałkowska Zofia (1884-1954)
(19)
Popławska Anna (literatura)
(19)
Shakespeare William (1564-1616)
(19)
Słowacki Juliusz
(19)
Świętek Edyta (1975- )
(19)
Delahaye Gilbert (1923-1997)
(18)
Kochanowski Jan (1530-1584)
(18)
Marlier Marcel (1930-2011)
(18)
Mirek Krystyna (filolog)
(18)
Nowak Ewa (1966- )
(18)
Puzyńska Katarzyna (1985- )
(18)
Spirydowicz Ewa
(18)
Łanowski Zygmunt (1911-1989)
(18)
Coelho Paulo (1947- )
(17)
Gruca Magdalena (pedagog)
(17)
Rok wydania
2020 - 2024
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Desery
(1)
Kucharstwo
(1)
Kuchnia polska
(1)
Kuchnia wegetariańska
(1)
Kuchnie świata
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(2)
Przepisy kulinarne
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(2)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Mezcla: po hiszpańsku mieszanina, połączenie, fuzja. Ixta Belfrage, autorka kulinarnych bestsellerów, dzieli się z nami ulubionymi przepisami i zdradza niezawodne sposoby oraz pełne inwencji połaczenia składników. [nota wydawcy]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Trzyciąż - wypożyczalnia
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Michał Korkosz, lepiej znany jako Rozkoszny, autor bloga rozkoszny.pl powraca z nową porcją ekscytujących przepisów. Tym razem pokazuje jak wygląda jego współczesne polskie gotowanie. Z jednej strony mamy więc uwspółcześnione wersje klasyków, jak pierogi z pieczonym selerem i wędzonym twarogiem, z drugiej zaś propozycje są hołdem dla smaków i składników, które pojawiły się w Polsce stosunkowo niedawno, wraz z globalizacją i masową migracją. Jest lżej, zdrowej i szybciej, a przy tym z pełnią polskiego smaku rozumianego na nowo - globalnie.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Trzyciąż - wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej